utorak, 30. prosinca 2008.

Je li se SDP pretvorio u stranku demagoških promjena?

Ante Rokov Jadrijević, Pula / Brtonigla 18. veljače 2001.

Uredništvima i kolegijima novinara

Slobodne Dalmacije, Hrvatskog slova i Večernjeg lista

Je li se SDP pretvorio u stranku demagoških promjena?

Prošli četvrtak smo bili izvješćeni od nekih Udbaških novina na Sjevernom Jadranu da su agencije PULS i IRI objavile rezultate istraživanja javnog mišljenja u Hrvatskoj godinu dana nakon odlaska HDZ-a, pod uredničkim naslovom: ŠESTORKA BI OPET POBIJEDILA.

Dakako, odmah smo u tom tekstu prepoznali plitku Udbašku podvalu. Popularnost naših političara pada i nikad dosad nije bila na nižoj razini, pa se američka satelitska agencija IRI, koja djeluje u mreži podagencija CIA-e, našla pozvana da nam ponovo podvali jednu od svojih slavnih anketa javnog mnijenja. Naime, Večernji list uredno svakih dva mjeseca objavljuje rezultate svojih ispitivanja javnog mnijenja u Hrvatskoj i ona su općeprihvaćena kao vjerodostojna. Po njima je popularnost predsjednika Vlade gosp. Ivice Račana već pet mjeseci oko 15,4 posto, a popularnost predsjednika Republike gosp. Stipe Mesića se sa 16,5 srozala na samo 12,5 posto!

Naprotiv, IRI nam iznenada izlazi s potpuno oprečnim rezultatima popularnosti: Račan čak 73 posto, a Mesić samo 71 posto. Mogli su barem malo manje lagati - taj IRI i taj Puls. Očito počinje novo veliko američ ko ulaganje u posrnulu i osramoćenu Šestorku! Lanjsko i preklanjsko ulaganje u Šestorku im se itekako isplatilo, pa očito misle da će im isti trikovi upaliti još jednom.

Nema šanse! Pametniji smo danas nego prije godinu i pol dana! Narod se konačno otrijeznio i shvatio u kakvu je klopku upao. Hrvatska je danas naprosto impregnirana Udbašima, koji su se opet osilili. Totalitarizacija Račan-Mesićevskog režima se ubrzava: udbaški batinaši zasjeli su na najviše državne pozicije, maske se odbacuju kao dalje nepotrebne, počinje proizvodnja namještenih ekscesa i incidenata,udbaški dinamitaši i ubojice sami istražuju svoja djela i nedjela: ubojstvo Milana Levara, rušenje partizanskog spomenika na Mirogoju, itd. Udbaški stroj se zahuktava. A IRI nam podvaljuje svoju lažnu anketu javnog mnijenja, izvršenu očito na 1.710 hrvatskih Udbaša i njihove kopiladi!

Amerika bi se već jednom morala početi trijezniti od svoje imperijalističke politike, kako na Balkanu, tako i u Čečeniji, Gruziji, Iraku, Palestini, itd. Ona je - umjesto demokracije - postala glavni svjetski siledžija i napasnik, štoviše se ocrtava kao glavni i jedini potencijalni diktator, koji pokazuje namjeru da kolonizira cijeli svijet, a sve u službi judeo-masonske žuto-crne lihvarske internacionale, čvrsto usidrene u New Yorku, Londonu i Parizu i oslonjene na IRI, USAID i ostale podagencije CIA-e.

Ante Rokov Jadrijević

P.S.: Nitko od navedenih uredništava nije htio ili nije smio objaviti ovaj tekst. Normalno je bilo razumjeti gosp.Josipa Jovića, kojega su upravo počeli rušiti mahniti Račanovi orjunaši i Staljinova kopilad iz Splita (o tome uskoro slijedi jedan stari tekst iz tog vremena!). Ali samo sedam mjeseci kasnije objavio ga je Osama Bin Laden u New Yorku, rušeći ona dva najviša židovska tornja na samo donjem rtu Manhattana! I, zamislite, u njima nije poginuo nijedan Židov, iako ih je u tim divovskim tornjevima radilo nekoliko tisuća! Vjerovatno i par desetaka tisuća. A oni glupaci u Hrvatskom slovu i dalje primaju Sanaderovu milostinju! Fuj!!

A.R.J.

Nema komentara: