ponedjeljak, 5. siječnja 2009.

Istina je krenula, i ništa je više neće zaustaviti !!

Ante Rokov Jadrijević, publicist, Istra 30. kolovoz 1999.g.

Uredništvu Vjesnika Komu Treba: dr. Franji Letiću

Istina je krenula, i ništa je više neće zaustaviti !!

Razlajao se, Bogme, Jutarnji list na Hrvatsku opet! Te, sankcije, te figa u džepu za tzv. Pakt o stabilnosti, te Mein Kampf u hrvatskom izdanju, te Tuta i Štela, te Louis Arbour, te Gabrielle Kirk McDonald, te četiri stranice optužnice protiv Tute i Štele, te ...

Neće to stati, ti brojni advocatusi diaboli, dobro i predobro plaćeni Soroševi prljavci-novinarski, sve dok nas ne slome i vrate u balkansku karantenu, s privremenim središtem u Sarajevu, a konačnim opet u Beogradu. Neće to stati dok naš Predsjednik dr. Franjo Tuđman konačno ne odredi i imenuje naše glasnogovornike o gore nabrojanim temama, koji bi parirali dnevnom biltenu američke ambasade u Zagrebu, zvanom Jutarnji list!

I koji bi parirali i Haaškom sudu i Sarajevu. Treba već jednom okončati tu našu tvrdoglavu negativnu selekciju kadrova na tim ključnim pitanjima.

Dakle, da krenemo. Najprije o galami zbog hrvatskog izdanja (zlo)glasne knjige Adolfa Hitlera Mein Kampf (Moja borba) iz 1923.godine. To da je, kao, naša kulturna sramota (ministar Biškupić). To da je, kao, indikativno za kulturu u kojoj (danas, op.A.R.J.) živimo (Albert Goldstein, ugledni nakladnik). To da je, kao, pod rukom s duhom u kojem se nose crne košulje i pjevaju Jure i Boban, to da je, kao, događaj koji je notorna svinjarija (isti Goldstein)?? Složio bih se donekle, ali samo u najbitnijem, s gosp. Vlahom Bogišićem, potpredsjednikom Matice Hrvatske, koji kaže da je riječ o djelu lašca, budale, zločinca i kriminalca. Međutim, ja bih samo pripomenuo: ali čovjeka koji je došao kao prirodna pojava, nevera, oluja, tornado, kao što to i inače u prirodi biva...

Naime, Adolf Hitler nije pao s Marsa! On je došao - i morao je doći - samo kao jedna od prirodnih mijena - i ništa više. Međutim, zašto je došao? Na to pitanje malo tko pokušava dati svoj suvisli odgovor. Sve u prirodi ima svoj uzrok i svoju posljedicu, a o uzrocima, pravim uzrocima pojave Adolfa Hitlera na njemačkoj političkoj sceni nitko nam to dosad nije uspio otkriti. Barem ne u Hrvatskoj. Zato je dobro to potražiti baš u njegovom glavnom pisanom djelu Mein Kampf ! Dolje s tim židovskim tabuima !!

Kad bi netko danas u Hrvatskoj bio tako moćno glup i da nam zabrani tu dragocjenu knjigu, nama pasioniranim istražiteljima povijesti i korijena Dvadesetog stoljeća još bi uvijek ostale na raspolaganju (kao dovoljno dobar znanstveni aparat) druge knjige u izdanju istog izdavača, dr. Franje Letića i njegovog Croatiaprojekta iz Zagreba: Protokoli Sionskih mudraca (izdanje 1996.g., još nerasprodano!!!), Mitovi utemeljitelji izraelske politike Rogera Garaudyija (izdanje 1998.g., još nerasprodano!), te dvije sjajne knjige francuskog filozofa židovskog podrijetla Alaina Finkelkrauta: Kako se to može biti Hrvat? i Imaginarni Židov (obe još nerasprodate, prva već sedam godina!).

Od čega bi nas to htio zaštititi gosp. Albert Goldstein? (jednako kao i Ivo i Slavko Goldstein)? Da slučajno ne saznamo povijest moći i licemjerja svjetskog cionizma, koji već pedest godina vlada u sjeni gotovo svih američkih Vlada? Da slučajno ne saznamo ništa o cionističkom rasizmu, ugrađenom u gotovo sve ključne zakone izraelske države? Da slučajno ne saznamo ništa o najvećem svjetskom falsifikatu u povijesti svijeta - mitu o šest milijuna ubijenih Židova u nacističkim konc-lagerima .... ?

O svemu tome je otvoreno, odlučno i snažno progovorio u svojoj knjizi Mitovi utemeljitelji izraelske države ugledni francuski Židov Roger Garaudy, o tome i o mnogo čemu drugom! Knjiga je oružje, uzmi je u ruke! grmio je pokojni Bertold Brecht. Uzmite Hrvati tu knjigu smjesta u ruke, pa će vam pisanje Jutarnjeg lista odmah biti jasno. I bit će vam jasno zašto galame i viču svjetski, a naročito američki cionisti, koji financiraju Jutarnji list (kao što su prije toga financirali propali Cviićev -Ben Zwii-jev? Tjednik). Istina je krenula, i ništa je neće zaustaviti, kaže Garaudy na strani 64., 136., 202., i 223. stanici svoje knjige, koju je izdao dr. Franjo Letić. Povijest nam više neće najviše ovisiti o sposobnosti policijskih/udbaških batinaša!

Židovi su u povijest naše civilizacije uspjeli ugraditi mit o sebi kao Izabranom narodu. Međutim, ni to im nije bilo dovoljno, pa su spleli mit i o (svojoj??) Obećanoj zemlji. A to ih je koštalo svjetskog prokletstva, najprije razaranjem njihovog Jeruzalemskog Hrama, 76. godine po Kristu i raseljenjem diljem starog Rimskog carstva (nakon pada njihove posljednje tvrđave Massade, 80.godine po Kristu). To ih, međutim, nije dovoljno otrijeznilo, pa su im se stalno događali mali ili veći holokausti (o tome svjedoči i knjiga našeg sjajnog Židova Danila Kiša Enciklopedija mrtvih), dok im se konačno nije dogodio i najveći holokaust u Hitlerovoj Njemačkoj. Dio Židova se otrijeznio nakon toga, ali većina se još više uzjogunila i ugnijezdila u Izraelu. Budućnost Židova ovisit će ubuduće od odnosa snaga između drskih, ratobornih i rasističkih cionista, u odnosu na sjajne Židove, kojih je svakim danom sve više i koji bi mogli (nadajmo se!) skinuti ono veliko prokletstvo s cijelog njihovog naroda. Sljedeća velika bitka odigrat će se kroz desetak godina u SAD, gdje se već množe prvi nagovještaji indignacije prema američkom Z.O.G.-u (tako je glasila poruka tzv. Mičigenske armije prigodom miniranja one velike zgrade u Oklahoma City-iju prije tri-četiri godine). Nakon toga je veliki glumac Marlon Brando digao svoj glas protiv Židovske mafije Holywooda, a ove godije je opet zabilježeno nekoliko manjih incidenata. Sapienti sat!

Zaključak: Židovi sami - i prvi! - moraju pročitati Mein Kampf!

Čestitam Vam dr. Franjo Letiću!!

Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

Nema komentara: