subota, 27. prosinca 2008.

BUDIŠA, IZAĐI IZ KOALICIJE NARODNIH IZDAJNIKA !

Ante Rokov Jadrijević, Pula 11. veljače 2001.

Uredništvu Slobodne Dalmacije Komu Treba: g.Dražen Budiša

BUDIŠA, IZAĐI IZ KOALICIJE NARODNIH IZDAJNIKA !

Dramatično su se promijenile okolnosti pod kojima je gosp. Dražen Budiša prije tri godine sklopio sporazum s gosp. Račanom, s kojim je kasnije stvorena dvočlana Koalicija lijevog centra. Prva veća greška je napravljena kada je dopušteno da se toj koaliciji priključi i antihrvatski IDS (koji se u nju uvukao pod okriljem pokojnog Vlade Gotovca).

Danas je - pokušajem hapšenja generala Mirka Norca i njegovog ekspresnog izručenja Haaškom sudu - posve jasno da se Koalicija Šestorke pretvorila u Koaliciju narodnih izdajnika !! To je jamačno jasno i gosp. Draženu Budiši. Nijedna isprika tu neće biti dovoljno jaka da bi gosp. Budiša i dalje ostao u toj Koaliciji narodnih izdajnika. Gosp. Budiša će pred hrvatskim biračima vrlo skoro morati objasniti zašto je šutio kada je ova svakim danom sve crvenija Račan-Mesićevska vlast već na početku oslobodila svake optužbe poznatog udbaškog ubojicu Vinka Sindičića, zatim oslobodila tzv. Šodolovačku grupu, itd. A nedavno je oslobodila optužbe za ratni zločin Savu Grulovića (zbog tobožnjeg nedostatka dokaza, t.j. umro svjedok zločina, a dokaze pojeo poznati udbaški mrak!); nedavno oslobodila optužbe, t.j. abolirala od ratnog zločina 83 srpsko-vlaška četnika koji su u Širokoj Kuli u rujnu 1991.g. poklali 25 Hrvata i Hrvatica i jednu cijelu srpsku obitelj, a oslobođeni su također zbog tobožnjeg (udbaškog!) nedostatka dokaza. Sve je to prešutio gosp. Dražen Budiša, koji se sve više pretvara u novi sinonim sramotne hrvatske šutnje, čija je nesretna žrtva i sam bio 1971./1972. godine.

Gosp. Budiša će se morati neugodno znojiti pred sve kritičnijim hrvatskim biračima, zato što je tako dugo ostao u toj Koaliciji narodnih izdajnika, koji su potpuno okrenuli leđa našoj hrvatskoj braći u Hercegovini, Lašvi, Žepči i Posavini; zašto nije oštrije reagirao poslije svakog od navedenih ispada ove crvene vlasti, koja na sva ključna mjesta u Državi vraća svoju Staljinovu kopilad, koja sve više steže omču oko vrata nove Hrvatske Države! Vlasti koja, bilo iz Banskih dvora, bilo s Pantovščaka, sve više provocira svoj vlastiti narod, e da bi otvorila prostor novom programiranom KAOSU (!), koji bi bio casus belli tzv. međunarodnoj zajednici za intervenciju u Hrvatskoj i uvođenje njenog protektorata u našoj Državi, a sve to uz pomoć tzv. zdravih snaga s istoka!!

Trebamo li, gosp. Budiša, čekati da Staljinova kopilad s Pantovščaka i/ili iz Banskih dvora zapali zgradu Hrvatskog Državnog (!!) Sabora i onda nam podmetne nekog svog Milana Levara (.... pardon, Marinusa Van der Lubbe-a, priglupog holandskog pomorca koji je i z v a n a simpatizirao Lenjinov Sovjetski Savez) ili nekog novog Labradorca, te nas - cijeli hrvatski narod optuži za terorizam u službi povratka pljačke (Bože kakvog li Mesićevog g-lupetanja!), pa da Vi gosp. Budiša konačno progovorite, ispravite se i kažete neku pravu, mušku besjedu?! Koji Vam je vrag, gosp. Budiša? Zar Vam je blizina vlasti baš toliko udarila u glavu, da Vam je pomračila svijest o svojem majčinom mlijeku? Zar Vi Budiša, sada i ovdje, držite uz Staljinovu kopilad s Pantovščaka ili s Kumrovečkim studentima? Zar Vam je blizina vlasti toliko zavrtila mozak da ste zaboravili što ste, tko ste i kamo pripadate? Zar ne vidite koliko su oni već zloupotrebili vlast, odnosno volju birača, pa čak i Ustav R.H.?

Dakle, treba smjesta u Županijskom domu Sabora inicirati trenutačno i bez ikakvog odugovlačenja UKIDANJE ZAKONA O OPROSTU (četnicima, a ne tzv. Srbima). Ma, ne mogu srpski četnici iz Knina, Vrlike, Otišića, Gospića, Karina ili Korenice imati veća prava u našoj hrvatskoj Državi od nas Hrvata! Oprost svima, a ne samo četnicima!! Ne može se baš u svemu i do kraja abolirati i amnestirati tzv. srpska Pravoslavna crkva u Hrvatskoj, ma što o tome govorio nadbiskup Bozanić!

Očito je da Mesić i Račan nešto šuruju s Haaškim sudom i njegovim političkim komesarima iza leđa Hrvatske. Ali zašto im gosp. Budiša u tome pomaže? Već smo odavno shvatili da Kaktus s Pantovščaka namjerava biti i Vrhovni zapovjednik u miru (a ne samo u ratu, kako je to predviđeno u Ustavu R.H.), pa čak biti i glavnim kadrovikom HV-a, a gosp. Budiša o tome mudro šuti. Progovori, Budiša, progovori, inače će Te ta tvoja vlaška mudrost doći Tvoje vlaške glave! Pokaži se, Budiša, barem još jednom muško! I to hrvatski muško!

Ne daj generala Mirka Sinjanina Norca: on je samo prvi - prvi u ratu, prvi na haaškoj giljotini. A ona, Budiša, i Tebe čeka! Zapamti Budiša: poslije generala Norca dolaze svi najbolji hrvatski generali na red, a onda i Ti. Zato, izađi Budiša iz te Koalicije narodnih izdajnika!! Što će Ti Ivan Jakovčić, Vesna Pusić i Zlatko Tomčić??!!

Ante Rokov Jadrijević

P.S.: Dana 20 veljače 2001.g. ovaj je tekst objavila Slobodna Dalmacija glavnog i odgovornog urednika g.Josipa Jovića, pod uredničkim naslovom Glasnogovornik nove šutnje uz neznatno skraćenje. A to je učinjeno i ovaj put od strane autora. A dva dana kasnije, 22. veljače 2001. predao se u ruke suda i nepravde general Mirko Norac.

A.R.J.

Nema komentara: