ponedjeljak, 22. rujna 2008.

ČUVAJMO SE »ALTRUISTA« I KAD NAM DAROVE NOSE !

Ante Rokov Jadrijević, publicist i politički kritičar, Pula

1. ožujak 2000.g.

Uredništvu »Slobodne Dalmacije«

ČUVAJMO SE »ALTRUISTA« I KAD NAM DAROVE NOSE !

Ivica Vojko, šef Ureda nevladine udruge »Altruist« u Kistanjama, u svom podužem intervju-u u »Slobodnoj Dalmaciji«, naslovljenom »Želimo pomoći svima«, kaže na kraju: »Na žalost, tom se suradnjom s Općinom, odnosno njenim načelnikom Paškom Erakom, ne možemo pohvaliti. Načelnik općine Paško Erak nema sluha ni za naš rad

ni za naša nastojanja…..«.

Hvalim Te Bože što gosp. Paško Erak nema sluha za sve one koji se kao lovci u mutnom pokušavaju ubaciti između hrvatske Vlade i hrvatskog naroda, s jedne strane, i tobože »neprofitabilnih« i »nepristranih« međunarodnih organizacija tipa UNOPS-a, UNHCR-a, USAID-a, IRI-ja i – zašto ne reći i to – CIA-e, svih onih koji ovdje i sada uz pomoć »slobodnih zidara (čitaj: masona i ostale njihove crne bratije) ponovo zidaju njihovu milu i dragu Srboslaviju, pod starim plaštom tobožnje »Jugoslavije«.

Čuvajmo se takvih »altruista« i kad nam darove nose!

Zar nije CIA-ina pod-agencija USAID, kao njena civilna ekspozitura, utemeljila »Jutarnji list«, s namjerom rušenja s vlasti Franje Tuđmana i njegovog HDZ-a, te daljnjom namjerom podkopavanja nove hrvatske države, uklapanjem najprije u tzv. »SECI«, a potom vraćanjem u staru Jugoslaviju!? Zar IRI, kao podagencija CIA-e, nije ustvari zadužen za prljave medijske manipulacije, ponajprije za lansiranje lažnih anketa javnog mnijenja i stvaranje raznih svojih »GONG-ova«, »GLAS-ova«, »GOLJP-ova«, kojekavih ženskih grupa, te kojekakvih grupa za tobožnja ljudska prava, raznih HHO-hahara, itd., itd.

Zar već ne postaje jasno i najprosječnijem hrvatskom nacionalnom čovjeku da je danas najveći i najizdašniji hrvatski poslodavac američki ambasador William Dale Montgomery ?! Tko je vrbovao sve one gore spomenute tzv. »nevladine udruge«? Tko je bio najveći zakupac hrvatskog medijskog prostora (čak i na HTV-u) u prošloj predizbornoj kampanji, ako ne američka ambasada, odnosno njene ispostave tipa USAID-a, IRI-ja, GONG-a, GLAS-a (Vladimira Primorca i njemu sličnih), raznih čičaka i raznih »crvenih vještica«, od kojih neke sjede i u novom Hrvatskom Državnom Sabou.

Zar nije već i golim okom vidljivo da je američka ambasada u Zagrebu već stvorila u Hrvatskoj svoju para-državu (pročitajte o tomu moju opasku na kraju ovog pasusa!), odnosno svu silu svojih SOTONERIJSKIH podružnica, odnosno LOŽA, koje već pokazuju i ambiciju da se umiješaju i u našu vanjsku politiku i da nas kao hobotnice odvuku u neku svoju staru balkansku rupu, bila ona u Sarajevu ili konačno opet u Beogradu. To jasno dokazuje i ova rečenica spomenutog Ivice Vojka iz Kistanja: »U tom cilju ostvarujemo suradnju i s Udruženjem Kistanjaca u Jugoslaviji, a i inače smo jedina organizacija iz Hrvatske koja je i članica koordinacije nevladinih udruga u Jugoslaviji

OPASKA: Zar američka para-država u Hrvatskoj već i doslovno ne podsjeća na onu rečenicu u »zloglasnom« Hitlerovom »Mein Kampf-u«, da Židovi u svakoj državi u kojoj žive (kao gostujući narod, op.A.R.J.) nastoje ostvariti svoju vlastitu državu! Roger Garaudy to u svojoj knjizi »Mitovi utemeljitelji židovske države« ilustrira nizom dobrovoljnih židovskih geta, od Varšavskog, preko Frankfurtskog do Pariškog, Lionskog, pa sve do NewYork-škog! Obrazac dakle već postoji, samo mu treba novo ruho!

Uostalom, zar to isto nisu američki Židovi učinili i sa SAD?!

Lukavo je, Bogme, američka ambasada u Zagrebu iskoristila bijedu i bezperspektivnost diplomirane hrvatske mladeži, koja je hoćeš-nećeš morala prihvatiti američku nemoralnu ponudu unosnog angažmana u gore spomenutim »nevladinim udrugama«, makar i protiv svoje vlastite Domovine i svoje vlastite Države.

To je ona sotonska ruka koja njiše kolijevku hrvatske budućnosti! Ona ista »crna ruka« američke sotonerije, koja je dala golem novac GONG-u, GLAS-u, GOLJP-u i sličnima!

A sve je to tobože »altruistički«!! Takva su uostalom bila i judeo-masonerijska načela uoči velike francuske revolucije: »LIBERTE – FRATERNITE – EGALITE«. Nažalost, sve smo to mi Hrvati već probali: krvavo bratstvo sa Srbima i Rusima, jednakost čistačica sa doktorima-primarijusima po bolnicama i s inženjerima po tvornicama i brodogradilištima, slobodu na američki način (»American elections? Rich guys birthsday party«!). Hvala Vam američki ambasadore na takvom »altruizmu«!!

Hvala i Vama gosp. Paško Erak što ne pristajete biti nova hrvatska guska u magli! Niste sami. Ima nas još mnogo takvih. Bili smo kad je trebalo biti – i bit ćemo opet ako bude trebalo biti!

u Puli, 1. ožujka 2000.g. Ante Rokov Jadrijević, dipl. ing.

Pula / Brtonigla/ Istra

Nema komentara: